Mese Koncert

Élő Zenés Mesekoncertek a közönség aktív bevonásával


Lovagi Hétpróba Mese-Koncert
3fős élőzenés Játékos mese díszlettel és fülbemászó saját dalokkal kb 50 percben.

Zenés interaktív gyerekmûsor, melyben az előadók saját szerzeményei (dalok és versek) csendülnek fel lovagkori díszletekkel és jelmezekkel. A dalok egy mese részeként egymáshoz kapcsolódnak. A nézőtéren helyet foglaló gyerekek lesznek a szereplők, akik az előadás során egymással versengve próbálják kiállni a lovagi 7 próbát. Szellemi és ügyességi párbajt vívnak a Királylány kezéért és a fele királyságért. A gyerekek alakulnak át Lovagokká, Boszorkánnyá, Királylánnyá és Hétfejű Sárkánnyá. A játékok során a szereplők cserélődnek, így a bátrabbak többször is feljöhetnek a színpadra és mesehõssé válhatnak, amivel a szereplők és a nézőtéren ülők figyelmét folyamatosan a maximumon lehet tartani. A műsoridő kb. 1 óra, a kellékeket a díszletet és a hangtechnikát a zenekar kérésre felár nélkül biztosítja.

Lovagi-7-Proba-4-Kedvcsinalok-HU.JPG  Lovagi-7-Proba-1-Kedvcsinalok-HU.JPG


Kalóz
Kaland Mese-Koncert
3fős élőzenés Játékos mese díszlettel és fülbemászó saját dalokkal kb 50 percben.

Zenés interaktív gyerekműsor, melyben az elõadók saját szerzeményei (dalok és versek) csendülnek fel, kalózhajóval, tengeri állatokkal, díszletekkel és jelmezekkel. A dalokkal átszőtt küzdelemben a Fekete-tenger és a Vörös-tenger kalózai mérik össze tudásukat. A nézőtéren helyet foglaló gyerekek lesznek a szereplõk, akik kalózbőrbe bújnak és szellemi és ügyességi párbajt vívnak a dicsőségért. A játékok során a szereplõk cserélődnek, így sokan mesehőssé válhatnak, amivel a szereplők és a nézőtéren ülõk figyelmét folyamatosan a maximumon lehet tartani.A műsoridő kb. 1 óra, a kellékeket a díszletet és a hangtechnikát a zenekar kérésre felár nélkül biztosítja.

Kaloz-Zenes-Mese-01Kedvcsinalok-HU


Mikulásváró Mese-Koncert
3fős élőzenés Játékos mese díszlettel és fülbemászó saját dalokkal kb 50 percben.

Zenés interaktív műsor, mely az apró közönség bevonásával és aktív közreműködésükkel teremti meg az ünnepi hangulatot. Sok-sok kellék és jelmez színesíti az előadást, melyben a gyerekekkel együtt fogalmazzuk meg a lázas készülődést, az ajándékozást és a Mikulás-várás izgalmas illanatait. A zenekar tagjai Mikulás, Hóember és Rénszarvas jelmezben játszanak, de nem hiányzik a színpadról a Krampusz, a fenyőfa és a kiscsizma sem. A műsorban saját és közismert dalok egyaránt felcsendülnek: Száncsengő, Kiskarácsony, Csengőszó, Hull a pelyhes, A Mikulásnak írj egy levelet, Fenyőfa díszítés, Krampuszdal. A műsoridő kb. 1 óra, a kellékeket a díszletet és a hangtechnikát a zenekar kérésre felár nélkül biztosítja.

Mikulás mesekoncert3 Mikulás mesekoncert2 Mikulás mesekoncert1