Szeretném megköszönni a szombati családi naphoz adott pluszt, amit önök nyújtottak! Az ugrálóvár telitalálat volt, Cseresznye bohócot imádták a gyerekek, az arcfestő hölgy pedig hihetetlenül tehetséges. Mindenki meg volt elégedve (kicsik és nagyok) a szolgáltatásokkal, ajánlani fogjuk önöket másoknak is!

— Zima Alíz -Rendezvényszervező

Szeretném megköszönni, hogy a gólyalábas fiúk velünk voltak a Túri Vásáron és nagyban hozzájárultak a vásár sikeréhez. Nagyon szuperek voltak, rendkívül elégedett vagyok velük. További jó munkát kívánok Nektek!

— Orosz Annamária – A Túri Vásár szervezője

Fantasztikus volt tegnap a műsor. Kicsi és nagyok is nagyon jól szórakoztak. Köszönjük :)

— Tórium Office – Motyovszki Erika

Szeretném megköszönni az a pontos, profi és felettébb színvonalas szolgáltatást, amit múlt hét szombaton az arcfestő kollegina nyújtott, ikreim születésnapján.

— Kamocsáné Péntek Bettina

“Nagyon hálásak vagyunk, hogy gyönyörűbbnél gyönyörűbb (Arcfestő) alkotások készültek. Nagyon meg voltunk elégedve. Ha megkérdeznek minket, mi csak ajánlani fogjuk Önöket.”

— Babiczky Barbara

“Szeretném megköszönni a gólyalábas fiúk péntek éjszakai munkáját. Pont úgy szórakoztatták a közönséget, ahogy azt előre elképzeltem: ott voltak mindenhol, gyerek és felnőtt egyaránt imádta őket.”

— Ligetfalvi György – Holnemvolt Park

“Köszönjük a tegnapi szórakoztatást! Az ünnepelt és a vendégek jól szórakoztak! A szolgáltatásuk korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint történt. Barátaim és ismerőseim körében ajánlani fogom Önöket!”

— Szabó Judit

“Nagyon szépen köszönjük a kedves közreműködést! Nagyon meg voltunk elégedve, mi is és a gyerekek is. Ez igazán az volt, amire gondoltunk. Kollégáiban kedves, lelkes, aranyos embereket ismerhettünk meg. Szeretnénk, ha a jövőben is tudnánk közösen együttműködni!”

— GYIK Rendezvényház Sopron – Orbán Júlia

„A Kedvcsinálók csapatát nem csak gyerekrendezvényekre ajánljuk, hanem egyéb, céges, felnőtteknek szóló eseményen is jól lehet velük együtt dolgozni. A gólyalábas zászlóforgatókat mindenki messziről meglátja, ami nem csak a promóciózásnál hasznos, de egy különleges módja a vendégfogadásnak is. A tűzzsonglőrök lélegzetelállító produkciója az esti események fénypontja lehet, míg a mikromágia és színpadi bűvészet is lassan elengedhetetlen elemévé válik minden egyes rendezvényünknek.”

— A Frappé Event Rendezvényszolgálat csapata

„A Kedvcsinálók tényleg azt adják, amit a nevükben is hirdetnek: kedvet csinálnak a szórakozáshoz, a játékokhoz, és mindezt fáradhatatlanul teszik. A Club Aliga Üdülőközpontban évek óta szinte állandó szereplői az Aligai Mesés Napoknak, legyen szó gólyalábasokról, lufihajtogató bohócról vagy Cirkuszi Akadémiáról. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki vidám színfoltot keres rendezvényére!”

— Club Aliga Programszervezés

A Kedvcsináló Gólyalábas bohócok minden évben a Kolozsvári Ünnepi Könyvhét vendégei, és szívesen hívjuk meg őket újra és újra, hiszen minden gyerek kedvencei, színt visznek az eseménybe és minden járókelőt meg tudnak nevettetni. Barátságosak, ügyesek és mindig vidámak, bátran ajánljuk őket minden rendezvényre.

— Doki Emese

“Nagyon meg voltunk elégedve a Kedvcsinálókkal. A gyerekek szuper jól érezték magukat és mi is óriásit szórakoztunk.  Ez volt eddig a legjobb szülinapi műsor amit láttunk. Jövőre is biztos tőlük rendelünk :)”

— Álen Dölón
1 2