Pónicikli a Guru-Ló

Pónilovaglás Póniciklin Guruló hajtható Pónilóval

 

Poni-GuruLó- Kedvcsinalok_HU-02      Poni-GuruLó- Kedvcsinalok_HU-01 

Óriási élmény és megunhatatlan szórakozás a póniciklizés kicsiknek és nagyobbacskáknak. A Guruló hajtható póni lovak a lovaglás élményéhez viszik közel a gyerkőcöket annak veszélyei nélkül.  Különböző méretű póniciklikkel állunk rendelkezésükre.

A „Ponicikli” egyedülálló játék gyermekeknek 1,5 éves kortól. Ez az első olyan lovaglást szimuláló játék, amely nem csak aranyos, de valóban lehet rajta lovagolni is! Úgy tervezték, hogy minden gyermek, vagy akár felnőtt (max: 90kg) is használhatja, aki szereti a lovaglást.

Ez nem hintaló! A „Ponicikli”-vel ott lehet lovagolni, ahol csak szeretne. A gyermekek megtapasztalhatják, hogy olyan érzés, mint ha igazi lovon ülnének. A nyeregbe épített mechanika fel-le mozgatásával viszi a gyermek a lovat előre, a ló nyakán elhelyezett kapaszkodókkal pedig irányítani tudják, ezért könnyen használható. Az állítható pedál lehetővé teszi az optimális ülést a lovon. Ezen kívül a gyermekeket aktívan erősíti. Erősíti a has izmait és a lábakat egyaránt. Szép és természetes a megjelenése, erős acél váza van puha párnázattal és kényelmes fogással. A lényeg, hogy a ló elektromos áram, akkumulátor vagy motor nélkül működik, így nagyon biztonságos és környezetbarát! Ez egy igazi élmény mindenkinek, aki szerelmese a lovaglásnak.

A játék keresztülment a különböző típusú biztonsági vizsgálatokon (beleértve ASTM F963 – EN71), és így teljesen biztonságos.

Pónicikli logo

“A Kedvcsinálók társulatának vezetője.

— Bence